Právě je stř lis 21, 2018 8:25 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Nezobrazujici se nahledy pri praci 
Autor Zpráva

Registrován: ned bře 14, 2010 11:17 pm
Příspěvky: 5
Příspěvek Nezobrazujici se nahledy pri praci
Dobry den,

pouzivam ArchiCAD 13 cz (student) a po chvili prace (jak kdy, nekdy 10min nekdy 30min) mi prestanou fungovat nahledy vykreslovani napr zdi, car, nebo oken ohraniceni (dam zed -> kliknu na misto kde chci zacit -> dale kdyz chci umistit dalsi uzel zdi, tak nevidim ten nahled kde poznam jak se natahuje nebo zda ji mam v pravem uhlu)..

Kdyz CAD zavru a znovu otevru tak to vetsinou zase funguje spravne, ale za nejaky cas to zase zmizi a dale se nezobrazuje.

Pracuju na Asus F3jr, 32bit windows 7 proffesional, ati mobility radeon x2300 (nesdilena, ovladace aktualni, java i quicktime taky),2gb ram

Zkousel sem take archicad 12 ale furt ten stejny problem..

Dekuji za pripadne odpovedi.


pon bře 15, 2010 8:30 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: Nezobrazujici se nahledy pri praci
Dobrý den, už se to zde řešilo

Zkuste vypnout úroveň HW akcelerace, viz. obrázek...

Obrázek

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


stř bře 17, 2010 8:32 pm
Profil

Registrován: ned bře 14, 2010 11:17 pm
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Nezobrazujici se nahledy pri praci
Tohle už sem zkoušel, nefunguje..

Zajímavé je, že problém začne třeba až po 15 minutách práce. Vypnu zapnu (nebo otevřu jiný projekt) a zase to funguje, ale za chvíli to samé.


pát bře 19, 2010 2:29 am
Profil

Registrován: ned bře 14, 2010 11:17 pm
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Nezobrazujici se nahledy pri praci
zitra udelam nejake video ze screenu a hodim to sem at vite o co se jedna..


pát bře 19, 2010 2:42 am
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Nezobrazujici se nahledy pri praci
tak zaprve je třenba vysvětlit co jsou to pro vás náhledy ??? (ale asi se vám jedná o obrys objektu při jeho vytváření - tedy spatnej ovladač GR karty i těch 15 minut tomu nasvědčuje)

To že po otevření jiného projektu to funguje značí na nejake nastavení které si omylem nejakou zažitou zkratkou vypínáte.

Pokud by se jednalo o restart archicadu pak je to grafický ovladač vaší karty.

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


pát bře 19, 2010 9:26 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 25, 2005 9:28 pm
Příspěvky: 272
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Nezobrazujici se nahledy pri praci
nepomuze tohle? viewtopic.php?f=13&t=488

_________________
ArchiCAD 9,10 Artlantis R 1.2.6
iMac, OS X 10.6.2
2 Ghz Intel
1,5 RAM, ATY RADEON X1600 256 Mb


pát bře 19, 2010 3:36 pm
Profil

Registrován: ned bře 14, 2010 11:17 pm
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Nezobrazujici se nahledy pri praci
ondrej novacek: to neni muj problem


LubosC: Ano, mam na mysli ty nahledy.


Posledni ovladace na moji ati mobiliti radeon x2300 sem instaloval (stahl sem je primo ze stranek AMD)...

Pokud prosim budete vedet jake ovladace pouzit, hodte mi sem prosim link.

Dekuji


ned bře 21, 2010 8:21 pm
Profil

Registrován: ned bře 14, 2010 11:17 pm
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Nezobrazujici se nahledy pri praci
Uz vim cim to je :). Delaji to ovladace moji mysi Logitech Marathon mouse M705. Kdyz je odinstaluju, tak mys slape bez potizi dal a archicad je taky chova normalne.


úte říj 05, 2010 10:09 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz