Tady je odkaz na italský server Archiradar kde vzniká pěkné free knihovna objektů pro Artlantis R
http://www.archiradar.it/modules.php?na ... oad&cid=14 U některých objektů je problém že jsou proporčně větší (špatně zadané jednotky při vytváření objektu) stačí nastavit zachování proporcí a jeden rozměr podle potřeby nastavit.
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
neuvadim schválně celou cestu kdyby se neco změnilo zakladní odkaz platí pořád
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
pon úno 05, 2007 11:06 am
Tomáš Dobrovolný
Katamarán mi ještě chyběl , miluju italský stránky s novými volně šiřitelnými 3D objekty. Tady už byl rychlej download a nemusel jsem se pokažém stahování znovu přihlašovat, škoda jen, že tam těch objektů nebývá více, snad časem přibydou...
ani na jedne z tech stranek se mi nepodarilo najit link pro stahnuti...uz to tam neni?
ned črc 06, 2008 3:42 pm
roman brzon
Re: 3D objekty pro Artlantis R
Jen pro upřesnění některé objekty po změně velikosti shodí celý program je dobré před započetím vkládání objektu soubor uložit a předejít tím ztrátě dat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru