Právě je ned říj 20, 2019 6:49 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Problém s okny 21 v AC22 
Autor Zpráva

Registrován: úte úno 15, 2011 7:37 pm
Příspěvky: 22
Příspěvek Problém s okny 21 v AC22
Dobrý den, dnes mi z ničeho nic začaly v AC22 blbnout okna, která jsou z knihovny pro AC21. Nelze je editovat, resp ve vlastnostech okna se nejde k ničemu proklikat. Změnit lze pouze rozměr ale posunou se pouze aktivní body jinak je okno ve 3D pořád stejně velké. Zkoušel jsem vypnout/zapnout AC i vypnout/zapnout počítač, ale žádná změna.

Nevíte čím to je a co s tím?

Díky


čtv říj 03, 2019 2:09 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 27, 2007 9:15 am
Příspěvky: 263
Bydliště: Plzeň
Příspěvek Re: Problém s okny 21 v AC22
Máte načtenou i přechodovou knihovnu? Pak by měli jít okna normálně editovat.

_________________
Archicad 22, Artlantis Studio 6, Twinmotion
Co nejvíc věcí ve 3D a co nejmíň dokreslování


pát říj 04, 2019 12:42 pm
Profil

Registrován: úte úno 15, 2011 7:37 pm
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Problém s okny 21 v AC22
Migrační knihovny jsou načtené. Okno se zobrazuje, ale bohužel nejde s ním nic dělat... jen smazat a nahradit oknem z 22 :D


pon říj 14, 2019 4:58 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz