Právě je pát říj 20, 2017 5:58 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Publikace do JPG 
Autor Zpráva

Registrován: úte kvě 15, 2007 5:50 pm
Příspěvky: 44
Příspěvek Publikace do JPG
Dobrý den,
k čemu je v archicadu publikace do jpg, když je v podstatě nepoužitelná kvůli strašnému rozlišení i při nejvyšší kvalitě? Tedy pokud mi neuniklo nějaké další nastavení.

Praktický příklad: Ve výkresové složce mám připravené krycí listy pro průvodní, souhrnné a technické zprávy, které potřebuji vložit do wordů / technických zpráv. Takže musím publikovat do pdf, na např. online převodníku převést do jpg a pak teprve vložit do wordu.

Děkuji

(p.s. hledal a nenašel jsem diskuzi na toto téma)


stř říj 11, 2017 1:40 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 27, 2007 9:15 am
Příspěvky: 240
Bydliště: Plzeň
Příspěvek Re: Publikace do JPG
Pokud vkládáte do wordu, využijte v pdf souboru nástroj snímek a rovnou vložte do wordu. PDF - Nástroje - Vybírání a zvětšení - Nástroj snímek. Lepší a rychlejší řešení není. :wink:

_________________
Archicad 19, Artlantis Studio 6
Co nejvíc věcí ve 3D a co nejmíň dokreslování


čtv říj 12, 2017 11:53 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz