Právě je čtv lis 14, 2019 12:03 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Zóny v 3D 
Autor Zpráva

Registrován: čtv srp 29, 2013 1:35 pm
Příspěvky: 44
Příspěvek Zóny v 3D
zdravím,
akým spôsobom dokážem zobraziť v 3D zóny pri viac podlažnej budove,
zatiaľ sa mi darí zobraziť zóny iba z jedného podlažia tak, že si v pôdoryse označím všetky zóny a prepnem cez F3 do 3D
chcem ale v 3D vidieť všetky zóny modelu, ako na to ?

_________________
IPV
Intel(R) Core(TM) i5-370K CPU @3.40GHz 3.80 GHz
64-bit
ArchiCAD SE 2015, ARTLANTIS R 6


úte led 22, 2019 5:42 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pon zář 24, 2007 3:31 pm
Příspěvky: 513
Příspěvek Re: Zóny v 3D
Zapnout zobrazení Zón ve Filtru prvků ve 3D (CTRL+ALT+A).

_________________
ing. Michal Jirát
NOSCALE architects, s.r.o.
Odborná rada pro BIM
Výuka ArchiCADu na FA ČVUT

Realizační dokumentace a rekonstrukce v AC21 s přehledem, teamwork2 je super a prezentace pomocí BIMx nemá chybu


úte led 22, 2019 5:52 pm
Profil

Registrován: čtv srp 29, 2013 1:35 pm
Příspěvky: 44
Příspěvek Re: Zóny v 3D
OK, vďaka

_________________
IPV
Intel(R) Core(TM) i5-370K CPU @3.40GHz 3.80 GHz
64-bit
ArchiCAD SE 2015, ARTLANTIS R 6


čtv led 24, 2019 4:28 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz