Právě je pon zář 25, 2017 8:01 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
špatně se mapují textury 
Autor Zpráva

Registrován: ned led 27, 2013 9:18 pm
Příspěvky: 16
Příspěvek špatně se mapují textury
Dobrý den,
prosím o pomoc, už několikrát se mi stalo, že se mi ,,rozhodily,, textury - viz příloha. Nevím co s tím. Zkoušela jsem vše překopírovat do nového souboru, chvíli to funguje, ale jakmile zhibernuji počítač nebo soubor zavřu, rozhodí se to znova. Pokud ukládám obrázky, je to na nich taky rozhozené. Pokud chci přesunout nějaký bod, je o kus uskočený (čím blíž jsem k němu přiblížená, o to víc je odskočený bokem, je to takové hledání jehly v kupce sena :-) ).
Za jakoukoliv radu či pomoc budu vděčná, je opravdu otravné s touto chybou pracovat a klientům cokoliv ukazovat... :-(


Přílohy:
textury.jpg
textury.jpg [ 152.77 KiB | Zobrazeno 350 krát ]
pon srp 07, 2017 2:59 pm
Profil

Registrován: pon črc 10, 2017 4:01 pm
Příspěvky: 8
Příspěvek Re: špatně se mapují textury
Zdravím,

zatím co mě napadá čím by to mohlo být je v Nastavení řezu zdí v odrážce Model a nastavení Připojit texturu k hranám zdi. Toto správně funguje jak u normální zdi, tak u sendviče.


pon srp 14, 2017 9:54 am
Profil

Registrován: ned led 27, 2013 9:18 pm
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: špatně se mapují textury
Jde o to, že i aktivní body a hrany jsou jinde než grafika - plochy a textury. Textury jsou rozpixlované.


Přílohy:
DSC_0248a.JPG
DSC_0248a.JPG [ 244.02 KiB | Zobrazeno 262 krát ]
úte srp 22, 2017 7:53 am
Profil

Registrován: pon říj 24, 2016 10:00 am
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: špatně se mapují textury
Dobrý den,

zkuste ještě textury připojit ve 3D okně přes Dokument/Vizualizace/Připojit 3D texturu/Nastavit počátek a kliknete ve 3D do počátku/rohu objektu. Co se týče rozpixelování, jaké máte rozlišení textury? Předpokládám, že to jsou Vaše textury stažené z internetu, nikoliv z AC?

S pozdravem
Aneta Křápková


pát srp 25, 2017 10:05 am
Profil

Registrován: ned led 27, 2013 9:18 pm
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: špatně se mapují textury
O to nejde, prostě aktivní body a hrany jsou o kousek posunuté oproti zobrazovanému 3D. Vše se rozhodí až během práce.


pon srp 28, 2017 11:35 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz