Právě je sob zář 19, 2020 8:31 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Návod jak pracovat v Archicadu na Internetu 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: pon říj 03, 2005 7:15 am
Příspěvky: 196
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Návod jak pracovat v Archicadu na Internetu
http://www.fast.vsb.cz/archicad/

_________________
P4 3.0 GHz
1,5 GB DDR 533 MHz
ATI RADEON 9550 128MB
ArchiCAD 10 CZ(1010)
ArchiCAD 9 CZ(2219), ArchiCad 8.1 CZ


pát led 06, 2006 2:16 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1393
Bydliště: Praha
Příspěvek 
Jedná se o návod na praci v 7.0 ale obecné postupy jsou platné i pro 9.0

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


pát led 06, 2006 3:53 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: stř pro 06, 2006 12:02 pm
Příspěvky: 9
Bydliště: Západ
Příspěvek Re: Návod jak pracovat v Archicadu na Internetu
starman píše:
http://www.fast.vsb.cz/archicad/


Bohužel už na této adrese dokument není :? odkaz je mrtvej...
Mě se teda nedaří :cry:
Zdar


pát led 05, 2007 4:45 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm
Příspěvky: 1016
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Návod jak pracovat v Archicadu na Internetu
Dusales píše:
starman píše:
http://www.fast.vsb.cz/archicad/


Bohužel už na této adrese dokument není :? odkaz je mrtvej...
Mě se teda nedaří :cry:
Zdar


Pár příspěvků zde bylo řečeno v jiné diskusi (na stejné téma), že stránky fast brno byly překopány. Nový odkaz je zde: http://fast10.vsb.cz/archicad/

_________________


AC 5 ...... 23


sob led 06, 2007 1:32 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 09, 2005 1:30 pm
Příspěvky: 396
Příspěvek 
Jen pro opravu, neni to FAST BRNO, ale VSB TU FAST OSTRAVA a pripravil je Ing. arch. Aleš Student, ktery na teto fakulte vyucuje a rovnez pusobi v OV :).
ale nic se nedeje, svet je maly :wink:


sob led 06, 2007 2:22 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm
Příspěvky: 1016
Bydliště: Praha
Příspěvek 
xmalda píše:
Jen pro opravu, neni to FAST BRNO, ale VSB TU FAST OSTRAVA a pripravil je Ing. arch. Aleš Student, ktery na teto fakulte vyucuje a rovnez pusobi v OV :).
ale nic se nedeje, svet je maly :wink:


za opravu díky, jsem z druhého konce republiky, ty školy se mi tam pletou a nijak jsem nad tím nepřemýšlel při tom psaní : ))))))

_________________


AC 5 ...... 23


ned led 07, 2007 2:18 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pon říj 03, 2005 7:15 am
Příspěvky: 196
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Návod jak pracovat v Archicadu na Internetu
CADmaster píše:
Dusales píše:
starman píše:
http://www.fast.vsb.cz/archicad/


Bohužel už na této adrese dokument není :? odkaz je mrtvej...
Mě se teda nedaří :cry:
Zdar


Pár příspěvků zde bylo řečeno v jiné diskusi (na stejné téma), že stránky fast brno byly překopány. Nový odkaz je zde: http://fast10.vsb.cz/archicad/


OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ČEČE...... jaké PRNO???? (BRNO!!!)
FAST VSB.... FAKULTA STAVEBNI, VYSOKÉ ŠKOLY BÁŇSKÉ... V OSTRAVĚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(moje alma mater :P :x :cry: :lol: :lol: :lol: :lol:

_________________
P4 3.0 GHz
1,5 GB DDR 533 MHz
ATI RADEON 9550 128MB
ArchiCAD 10 CZ(1010)
ArchiCAD 9 CZ(2219), ArchiCad 8.1 CZ


úte led 09, 2007 8:02 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pon říj 03, 2005 7:15 am
Příspěvky: 196
Bydliště: Ostrava
Příspěvek 
CADmaster píše:
xmalda píše:
Jen pro opravu, neni to FAST BRNO, ale VSB TU FAST OSTRAVA a pripravil je Ing. arch. Aleš Student, ktery na teto fakulte vyucuje a rovnez pusobi v OV :).
ale nic se nedeje, svet je maly :wink:


za opravu díky, jsem z druhého konce republiky, ty školy se mi tam pletou a nijak jsem nad tím nepřemýšlel při tom psaní : ))))))

měl bys mít trochu citu, Ostrava není BRNO (PRNO) :) :) :)

_________________
P4 3.0 GHz
1,5 GB DDR 533 MHz
ATI RADEON 9550 128MB
ArchiCAD 10 CZ(1010)
ArchiCAD 9 CZ(2219), ArchiCad 8.1 CZ


úte led 09, 2007 8:04 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: stř pro 06, 2006 12:02 pm
Příspěvky: 9
Bydliště: Západ
Příspěvek 
Cadmastere i Starmene díky za odpověď i opravu.

Starmene :Opravdu se omlouvám jak Brnu tak Ostravě.....
:oops: :cry: :roll: (rovnou Budějicím i Liberci)

Berto tak, že tady jsme Na Západ od "ráje" ... :D
:arrow: ale hlavně že domluvíme, ne? 8)


úte led 09, 2007 2:41 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pon říj 03, 2005 7:15 am
Příspěvky: 196
Bydliště: Ostrava
Příspěvek 
Dusales píše:
Cadmastere i Starmene díky za odpověď i opravu.

Starmene :Opravdu se omlouvám jak Brnu tak Ostravě.....
:oops: :cry: :roll: (rovnou Budějicím i Liberci)

Berto tak, že tady jsme Na Západ od "ráje" ... :D
:arrow: ale hlavně se že domluvíme, ne? 8)

jasně! jsem pro 8) jen jsem nechtěl nechat p. ing. arch. Studenta Brnu))))
a taky ani ne mou fakultu
ráj nebudu komentovat, radši

_________________
P4 3.0 GHz
1,5 GB DDR 533 MHz
ATI RADEON 9550 128MB
ArchiCAD 10 CZ(1010)
ArchiCAD 9 CZ(2219), ArchiCad 8.1 CZ


úte led 09, 2007 2:49 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz