Právě je pon pro 17, 2018 7:20 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
ArchiCAD se spouští v nízkém rozlišení 
Autor Zpráva

Registrován: čtv říj 19, 2017 9:06 pm
Příspěvky: 1
Příspěvek ArchiCAD se spouští v nízkém rozlišení
Dobrý den,
dnes jsem si nainstaloval na nový notebook (1920*1080) ArchiCAD 20 a vše funguje jak má, jen celý obraz je rozostřený, jakovy v malém rozlišení (viz. obrázek). Je to už třetí pc, kam jsem si ho nainstaloval a s tímto jsem se setkal poprvé. Prošel jsem fóra na webu, i oficiální podporu, ale nepodařilo se mi to vyřešit. Setkali jste se s tím někdy? ObrázekDěkuji předem za rady.


Dong


čtv říj 19, 2017 9:17 pm
Profil

Registrován: pon črc 10, 2017 4:01 pm
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: ArchiCAD se spouští v nízkém rozlišení
Dobrý den,
na notebooku máte jednu grafickou kartu či více? Popřípadě jestli máte dvě, tak se podívat, která je nastavena jako výchozí. Když tak jestli není k dispozici nějaká aktualizace ovladače graf. karty. Nebo se podívat na graphisoft.com, jestli daný ntb a graf. karta splňují požadavky a jestli byli testovány.

S pozdravem,
Václav Štěrba


stř říj 25, 2017 3:40 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz