Právě je pon lis 20, 2017 8:50 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
synchronizace archicadu 
Autor Zpráva

Registrován: stř čer 14, 2017 9:46 am
Příspěvky: 2
Příspěvek synchronizace archicadu
Dobry den, jsem projektant a pracuji v AC 16 v praci. Ted jsem si nainstaloval i doma AC 16, abych mohl neco obcas dodelat v klidu doma. Mam ale problem s tim, ze v praci mam jine knihovny nez doma a celkove to nastveni je o neco jine. Jde si nejakym jednoduchym zpusobem zkopirovat v praci nejake soubory na flashku a doma rozbalit a sesynchronizovat. Dekuji mnohokrat za jakoukoliv odpoved


úte srp 08, 2017 8:22 am
Profil

Registrován: pon črc 10, 2017 4:01 pm
Příspěvky: 14
Příspěvek Re: synchronizace archicadu
Zdravím,
ohledně knihoven:Knihovnu/y si stačí zkopírovat na flashku a doma přes správce knihoven načíst, nebo danou knihovnu vložit do AC kde je nainstalován.

ohledně toho nastavení: Buď co se týče rozvržení AC, zkratky, paletky tak toto se dá exportovat přes Volby/Pracovní prostředí/Pracovní prostředí/ a daný profil exportovat a doma naimportovat. Jestli se jedná o nastavení výplní, čar, vše co se týče tohoto zobrazení se nastavuje v šabloně. Takže si stačí zkopírovat danou šablonu a přes ní otevírat AC ( nový projekt ), pokud si projekt přenášíte z práce kde byl vytvořen a doma jej otevřete, tak si projekt již šablonu sebou nese a otevře se podle ní.

_________________
S pozdravem,
Václav Štěrba


pát srp 11, 2017 9:42 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz