Právě je pon říj 23, 2017 1:19 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Archicad 6.5 
Autor Zpráva

Registrován: úte úno 07, 2017 10:05 pm
Příspěvky: 2
Příspěvek Archicad 6.5
Prosím o radu, jak nastavit ve verzi Archicadu 6.5 lupu(zvětšování a zmenšování ) výkresu (modelu) bez klikání na tlačítka +a-, aby to šlo jen skrolováním na myši (jako ve verzích 9 a výše). Děkuji.


úte úno 07, 2017 10:27 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1391
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Archicad 6.5
nejde to
ale naučte se starou klasiku
na ctrl + "+" ( je pod 1 jhe implicitne nastavceno zvetsit pomoci obdelniku)
na CTR + ; (ojedno vlevo si nastavim vsadit na obrazovku )
na alt+d (si nastavim posuv obrazovky )
a na F4 krok pohledu zpet

verte tomu že pokud to dostanete do ruky je to v mnoha pripadech rychlejsi nez kolecko na mysi ( bohužel ne ve všech )

vetsinou pracuju ctrl +; pak zvetsim co potrebuju ctrl + + a porad dokola

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


čtv črc 13, 2017 12:27 pm
Profil

Registrován: úte úno 07, 2017 10:05 pm
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Archicad 6.5
Moc děkuji za odpověď. Už se s tím nějak peru, ale jak jsem zvyklá na to "skrolování" tak jsem bohužel pomalejší, což mě štve, ale trénuju. :-D
Mějte se hezky.
Eva


čtv črc 13, 2017 1:05 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz