|
 |
 |
|
Právě je čtv zář 09, 2010 5:02 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Řezová čára - lepší setting k automatizaci ?
| Autor |
Zpráva |
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 958 Bydliště: Kadaň / Klášterec nad Ohří
|
 Řezová čára - lepší setting k automatizaci ?
Tak zase napíšu něco, co dokáže sem tam zdržet v takové té fázi tvorby dokumentace, kdy se dodělávají drobnosti a často se refreshuje výkres v plotmakeru.
Máme-li nějaký projekt kdy výsledkem je x výkresů (půdorysy, řezy, pohledy ...), tak mám v půdoryse x řezů. Někdy nastane problém v tom, že díky rozsáhlosti jednotlivých podlaží musím pro každý půdorys posouvat řezovou čáru (nejen estetické důvody). Uvítal bych, kdyby měla řezová čára nějaké dvojí nastavení. Jedno funkční a druhé vizuelní. To znamená, že bych si dejme tomu jednu řezovou čáru mohl nastavit v jednom patře 6000mm dlouhou a v druhém 7000mm dlouhou.
Chápu, že když si to vezmu z funkčního hlediska, momentálně je to tak, že řezová čára vykresluje řez v takové velikosti, kolik sama "pobírá". Z druhé strany si říkám, že všechno se dá vylepšit.
: ))
| úte říj 18, 2005 11:29 pm |
|
 |
|
radovan.sk
|
 Re: Řezová čára - lepší setting k automatizaci ?
tak toto vylepsenie by som velmi uvital, prave vcera som asi na 10krat posuval konce rezovej ciary aby mi ako-tak vyhovovala vo vsetkych podorysoch, ale nakoniec som ju nechal viditelnu len v jednom podoryse a vo zvysnych som ju "dokreslil"
|
| pát úno 06, 2009 3:42 pm |
|
 |
|
jirat
|
Od verze AC11 to jde pomocí "připojit značku ...", mrkněte do manuálu.
_________________ ing.Michal Jirát ARCHINVEA s.r.o.
Realizační dokumentace v AC13 s přehledem, prezentace pomocí VBE nemá chybu
|
| sob úno 07, 2009 9:40 pm |
|
 |
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 958 Bydliště: Kadaň / Klášterec nad Ohří
|
jirat píše: Od verze AC11 to jde pomocí "připojit značku ...", mrkněte do manuálu. JJ však také ten toppic byl psán v září 2005 ; ))))))
| pon úno 09, 2009 11:44 am |
|
 |
|
jirat
|
Toho jsem si všiml, taky jsem reagoval na radovana.sk 
_________________ ing.Michal Jirát ARCHINVEA s.r.o.
Realizační dokumentace v AC13 s přehledem, prezentace pomocí VBE nemá chybu
|
| pon úno 09, 2009 9:56 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|