Právě je úte srp 14, 2018 7:06 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Knihovny 
Autor Zpráva

Registrován: ned bře 14, 2010 11:51 am
Příspěvky: 1
Příspěvek Knihovny
Chtěl jsem se zeptat,zda někdo ví jak převést knihovnu archicadu 10 a 12 do archcicadu 13,kdyz chci v archicadu spustit projekt,který jsem předtim vytvořil v archicadu 12 tak mi to nezobrazuje okna dveře apod. Děkuji za odpověd


ned bře 14, 2010 11:57 am
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: Knihovny
Musíte je přidat do správce knihoven....

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


ned bře 14, 2010 12:59 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz