Právě je stř čer 20, 2018 5:16 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Otoč čáru pro AC 13 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek Otoč čáru pro AC 13
Máte už někdo doplněk "otoč čáru" pro AC 13? A dorazilo už instalační DVD s manuálama? Já stále nic nedostal.

_________________
AC 17


stř pro 02, 2009 7:04 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 27, 2007 9:15 am
Příspěvky: 247
Bydliště: Plzeň
Příspěvek Re: Otoč čáru pro AC 13
To by mě zajímalo na co je toto api je dobré. ještě v životě jsem to nepotřeboval. Můžete mě poradit kdy to využíváte ??

_________________
Archicad 19, Artlantis Studio 6
Co nejvíc věcí ve 3D a co nejmíň dokreslování


úte pro 15, 2009 12:00 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek Re: Otoč čáru pro AC 13
Třeba když kreslím v situaci čáru kanalizace a jiných sítí a mám obráceně směr šipek. Nemusím čáru kreslit znova nebo zrcadlit, ale stačí jen otočit pomocí tohoto api

_________________
AC 17


úte pro 15, 2009 7:14 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 27, 2007 9:15 am
Příspěvky: 247
Bydliště: Plzeň
Příspěvek Re: Otoč čáru pro AC 13
To je dobrý nápad, ikdyž v devadesáti procentech případů kreslím kanalizaci po toku takže otáčet netřeba :D

_________________
Archicad 19, Artlantis Studio 6
Co nejvíc věcí ve 3D a co nejmíň dokreslování


úte pro 15, 2009 8:15 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek Re: Otoč čáru pro AC 13
Já právě nikdy nevim ketrá čára jde jakým směrem...jestli směřuje k počátku a nebo ke konci, takže když se netrefím tak otáčím.

_________________
AC 17


úte pro 15, 2009 9:54 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pon zář 24, 2007 3:31 pm
Příspěvky: 498
Příspěvek Re: Otoč čáru pro AC 13
Hlavně je to vhodné pro práci s "Lomenými čárami", ty se totiž občas chovají dost podivně. Vynesete je jedním směrem, potom je někde na cestě modifikujete a ejhle najednou směřuje směrem druhým. Takže vám nezbude nic jiného, než čáru vynést znova. A takhle pořád dokola, to je potom na zblbnutí.
Doplněk otoč čáru tento problém vkusně řeší jedním kliknutím.

_________________
ing. Michal Jirát
NOSCALE architects, s.r.o.
Odborná rada pro BIM
Výuka ArchiCADu na FA ČVUT

Realizační dokumentace a rekonstrukce v AC20 s přehledem, teamwork2 je super a prezentace pomocí BIMx nemá chybu


úte pro 15, 2009 10:00 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 17, 2009 9:21 pm
Příspěvky: 142
Příspěvek Re: Otoč čáru pro AC 13
Z podpory nám poslali otoč pro AC 13 ale na x64 se to hlási jako zastaralý doplněk :(

_________________
Jsem rozhodnut že zde budu podle svých možností pomáhat...
AC 15 64bit, Notebook - Core 2 Duo 2,2 Mhz, 4 Gb ram, Win 7 Ultimate....UŽ TO JDE HŮŘE :(


stř úno 24, 2010 2:23 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek Re: Otoč čáru pro AC 13
Jak je to pro x64 třeba s doplnkěm pro parapety? Mam zatim jen 32bit win 7 ale chtěl bych je přeinstalovat na 64, tak abych se pak nedivil...co architerra, archiglazing, atd?

_________________
AC 17


stř úno 24, 2010 2:47 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: Otoč čáru pro AC 13
Doplněk otoč čáru pro AC13 je ke stažení v sekci pro uživatele na stránkách Cegry. Najdete ho pod záložkou download a poté Nástroje.

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


čtv úno 25, 2010 10:39 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 17, 2009 9:21 pm
Příspěvky: 142
Příspěvek Re: Otoč čáru pro AC 13
martyl píše:
Jak je to pro x64 třeba s doplnkěm pro parapety? Mam zatim jen 32bit win 7 ale chtěl bych je přeinstalovat na 64, tak abych se pak nedivil...co architerra, archiglazing, atd?


Neporadím vám tohle nepoužíváme zatím :)

_________________
Jsem rozhodnut že zde budu podle svých možností pomáhat...
AC 15 64bit, Notebook - Core 2 Duo 2,2 Mhz, 4 Gb ram, Win 7 Ultimate....UŽ TO JDE HŮŘE :(


pát úno 26, 2010 1:26 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 17, 2009 9:21 pm
Příspěvky: 142
Příspěvek Re: Otoč čáru pro AC 13
Pavel Švanda píše:
Doplněk otoč čáru pro AC13 je ke stažení v sekci pro uživatele na stránkách Cegry. Najdete ho pod záložkou download a poté Nástroje.


Ano je nicméně pro x64 se hlási jako starý doplněk :(

_________________
Jsem rozhodnut že zde budu podle svých možností pomáhat...
AC 15 64bit, Notebook - Core 2 Duo 2,2 Mhz, 4 Gb ram, Win 7 Ultimate....UŽ TO JDE HŮŘE :(


pát úno 26, 2010 1:26 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 17, 2009 9:21 pm
Příspěvky: 142
Příspěvek Re: Otoč čáru pro AC 13
Nemáte někdo už konečně otoč čáru pro AC 13 64bit?
Díky

_________________
Jsem rozhodnut že zde budu podle svých možností pomáhat...
AC 15 64bit, Notebook - Core 2 Duo 2,2 Mhz, 4 Gb ram, Win 7 Ultimate....UŽ TO JDE HŮŘE :(


pon kvě 10, 2010 7:45 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: Otoč čáru pro AC 13
Podívejte se kdyžtak do sekce pro uživatele, ale nejsem si jist. Nemám teď po ruce přihlašovací data. Vím, že s tím měl programátor problémy. Pro 32 to šlo, ale pro 64 ne a ne. Čili snaha je, ale nevím jak to dopadlo.

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


pon kvě 10, 2010 9:13 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Otoč čáru pro AC 13
A kdo to ma vědět lepe než podpora z cegry očekával bych že si to zjistí než sem něco takového napíše.
Takhle říkáte "vím že nic nevím" :)

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


úte kvě 11, 2010 8:36 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz