Právě je ned dub 05, 2020 7:12 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Propojení Archicadu a Maxonformu 
Autor Zpráva

Registrován: úte pro 04, 2007 11:35 pm
Příspěvky: 2
Příspěvek Propojení Archicadu a Maxonformu
Dobrý den, po instalaci Maxonformu a propojením s Archicadem9 (obě studentské verze) a dodržení všech postupů pro editaci prvku do Maxonformu se neděje vůbec nic program nereaguje. Čím by to mohlo být? Děkuju


úte pro 04, 2007 11:54 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1393
Bydliště: Praha
Příspěvek 
A jde spustit maxonform samostatne a pracovat vnem ?
jde z archicadu z 3d okna poslat data do maxonformu (pouzijte klavesu h pro vsadit na obrazovku v Maxonu)

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


stř pro 05, 2007 9:16 am
Profil

Registrován: úte pro 04, 2007 11:35 pm
Příspěvky: 2
Příspěvek propojení archicadu a maxonformu
Maxonform samostatně funguje práce v něm není nijak omezena. Klávesa H taky nefunguje ani pokud jsi vytvořím skupinu obrazcůa chci jí přenést do archicadu tak to taky nejde.


sob pro 08, 2007 1:08 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz