Právě je pon pro 17, 2018 7:16 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Výpis použitých materiálů 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 17, 2009 9:21 pm
Příspěvky: 142
Příspěvek Výpis použitých materiálů
Dostal jsem se do situace kdy mám asi 4 budovy v různých souborech Archicadu a hodlám je transportovat přes knihovní prvky do jednoho uceleného souboru archicadu pro artlantis ale mám problém s materiály. Představa toho že bych měl v daném souboru luštit který matriál je kde použit mě děsí a proto se se chci zeptat:

1) je možné si nechat udělat výpis použitých materiálů v jednotlivých archicadech abych si je mohl označit a pojmenovat a nemusel je hledat podle použitých prvků?

2) a nebo je možnost v jednotlivých archicadech materiály nějak označit hromadně že jim přidám např číslo před název?

Jde mě o to abych v artlantisu potažmo v tom celkovém archicadu měl pro každou budovu vlastní sadu materiálů s označením budovy.

Díky za pomoc :wink:

_________________
Jsem rozhodnut že zde budu podle svých možností pomáhat...
AC 15 64bit, Notebook - Core 2 Duo 2,2 Mhz, 4 Gb ram, Win 7 Ultimate....UŽ TO JDE HŮŘE :(


pát dub 17, 2009 9:30 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 09, 2005 1:30 pm
Příspěvky: 396
Příspěvek Re: Výpis použitých materiálů
"Dostal jsem se do situace kdy mám asi 4 budovy v různých souborech Archicadu a hodlám je transportovat přes knihovní prvky do jednoho uceleného souboru archicadu pro artlantis"
- toto bych řešil přes moduly
add 1) výpis použitých materiálu jde vytisknout do txt v manažeru atributů, doporučuji předem smazat nepoužité materiály
add 2) taky bych řešil přes manažer atributů

_________________
AC 11 ...WIN 7 64...Intel Core i5-2550K 3,40Ghz...8 GB RAM...Nvidia GeForce GTX 570


pát dub 17, 2009 10:35 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 17, 2009 9:21 pm
Příspěvky: 142
Příspěvek Re: Výpis použitých materiálů
xmalda píše:
"Dostal jsem se do situace kdy mám asi 4 budovy v různých souborech Archicadu a hodlám je transportovat přes knihovní prvky do jednoho uceleného souboru archicadu pro artlantis"
- toto bych řešil přes moduly
add 1) výpis použitých materiálu jde vytisknout do txt v manažeru atributů, doporučuji předem smazat nepoužité materiály
add 2) taky bych řešil přes manažer atributů


Add 1 super nevím proč sem si toho nevšimnul

Add 2 asi není cesta jak je označit a přepsat hromadně?? (abych před ně vrazil index) zase nechci materiály odstranit všechny v případě oprav...i když odstranění nepožitých materiálů je taky cesta...

_________________
Jsem rozhodnut že zde budu podle svých možností pomáhat...
AC 15 64bit, Notebook - Core 2 Duo 2,2 Mhz, 4 Gb ram, Win 7 Ultimate....UŽ TO JDE HŮŘE :(


pát dub 17, 2009 10:41 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 09, 2005 1:30 pm
Příspěvky: 396
Příspěvek Re: Výpis použitých materiálů
"Add 2 asi není cesta jak je označit a přepsat hromadně??"

pochubuju o tom, nedokazu si predstavit jak by to fungovalo. Nevím o takové cestě.

_________________
AC 11 ...WIN 7 64...Intel Core i5-2550K 3,40Ghz...8 GB RAM...Nvidia GeForce GTX 570


pát dub 17, 2009 10:45 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 17, 2009 9:21 pm
Příspěvky: 142
Příspěvek Re: Výpis použitých materiálů
xmalda píše:
"Add 2 asi není cesta jak je označit a přepsat hromadně??"

pochubuju o tom, nedokazu si predstavit jak by to fungovalo. Nevím o takové cestě.


Ok díky tak musím podle použitých přidat označení manuálně :roll:
Díky

_________________
Jsem rozhodnut že zde budu podle svých možností pomáhat...
AC 15 64bit, Notebook - Core 2 Duo 2,2 Mhz, 4 Gb ram, Win 7 Ultimate....UŽ TO JDE HŮŘE :(


pát dub 17, 2009 10:47 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz